roliga sexställningar?


Rodeo 

Ställ din flickvän på alla fyra i sängen och penetrera henne bakifrån. Ta tag i hennes hår, böj dig fram och viska i hennes öra: “Din syster gillar också den här ställningen”. Håll dig kvar i 8 sekunder 

Piraten 

Du tar din tjej bakifrån… precis när du ska komma spottar du henne på arselet så hon vänder sig om och tror att du kommit.. Då sprutar du henne i ögat och sparkar henne på ena smalbenet. 

Indianen 

Du tar din tjej bakifrån..och utan vidare kör du upp den i tvåan snabbt och våldsamt…Sen medan hon skriker lägger du handen över munnen och vips har du en indian “Oahahwhwahahah ahah” 

Spindelmannen 

Du tar din fruga bakifrån, låtsas komma, men lägger satsen i handen. Sedan när hon ställer sig upp kastar du satsen på henne och skriker “GO SPIDERWEB GO!!” 

Angry dragon 

Hon suger av dig dig och precis när du ska komma så trycker du in den så långt du kan. Det kommer då att spruta ut ur hennes näsa “likt en arg drake”

White Ghost

Du tar henne bakifrån och låtsas komma på ryggen genom att spotta utan ljudeffekter. När hon vänder sig om sprutar du i ansiktet och skriker “BOOOuuu”

piraten

spottar din tjej på ryggen (doggy)
när hon kollar bak så saggar du henne i ögat sedan lamar du henne på benet så kommer hon att hoppa runt med handen för ögat på ett ben.

Det här är alltså skämt sexställningar! observera ordet SKÄMT.
Anser inte att någon ska utsätta sina flickvänner för detta, verkar inte vara så uppskattat, men de är väll kul o läsa :)
Indianen verkar roligast o kolla på, inte bli utsatt för! White Ghost är dessutom en annan sex ställning.

Jag har tagit denna information från ett forum! så detta är inte mitt påhitt om ni tror så :)


Vilken verkar bäst tycker ni ?

FörspelTycker du att du och din partner har ett "tråkigt" sexliv ?
Liva upp det hela med lite roliga förspel, och då menar jag inte så som t ex oralsex och sen sex utan lite mer fartfyllt, ni kan leka lekar som tjuv och polis då den som är polis griper tjuven och utnyttjar sitvationen sexuellt.
Ni kan leka doktor då en är läkare eller sjuksköterska och den andra patient och läkaren undersöker patienten och de ena leder till de andra, Varför inte leka härskare o slav, då slaven tvingas göra allt som härskaren begär.
Det finns många roliga lekar man kan leka som förspels lekar, för er som inte vill gå rakt på sak och säga till din partner att ni vill göra detta så finns det många tillfällen att starta en förspels lek utan att säga den innan, det är så det oftast går till.

Någon som har en rolig lek att föreslå ?

Svar på frågor!1.Hur vet/känner man att man får en orgasm? Har väldigt svårt att veta när jag kommer, hur vet man?/anonym

Svar: När du får orgasm känner man en ofattbar skön känsla inte bara där nere utan i hela kroppen, det är nästan som du får en el chock fast på ett skönt sätt,du skakar och känner nästan en känsla att du tappar kontrollen och blir galen man liksom vrider o vänder på sig av ren njutning sen varierar självklart uppfattningen om känslan av orgasmer från person till person, vissa får starkare orgasmer osv. Men vet du inte om du får orgasm eller inte så får du antagligen inte det, eller du kanske får små orgasmer, När man stimulerar dom känsliga punkterna kan det vara väldigt skönt fast man inte får någon orgasm, man kan även få "början av orgasmen" men att det känns som den aldrig tar slut, då är det för att den inte blir fulländad. Man får inte själva orgasmen utan bara känslan av början på den.

2.När killen kommer i en, stannar sperman i en då eller är det normalt att det rinner ut direkt efter?/anonym

Svar: Det är fullkommligt normalt att sperman rinner ut direkt, det ska den göra, man vill ju inte ha sperma där inne som flyter runt, i vissa fall rinner den inte ut och då kan man trycka ut den genom att spänna o slappna av i musklerna där nere, men det är absolut inget farligt med att den stannar där inne, det kan ibland vara svårt att få ut allt! Och även om lite rinner ut av sig själv så rinner inte allt ut.

3.Varför kan man lukta illa någon dag efter att man har haft sex och han har kommit i en? (även när man duschat)/anonym
Svar: Lukten av torkad sperma är ju inte så god och även om man duschar efter sex så kan det fastna och sitta svar spermier på insidan av dig, dom kan tillochmed torka i dig och då börjar dom sedan lukta illa, finns inte så mycket att göra åt saken. Ett tips från mig som jag brukar använda är att efter killen har kommit i dig så försöker du först trycka ur så mycket sperma du kan och sedan sätter du i en tampong och låter den vara där typ 30min sen tar ur den, tampongen lyckas då suga upp all sperma och du slipper både blöta fläckar av sperma i trosorna och ovänliga lukter som uppstår.

4.jag tycker det här är en liten pinsam fråga. Saken är den här, min kille vill att jag ska ge oralsex på honom, inte så att jag vill.. men jag vet inte hur man gör? ska man suga? ska man slicka? gör man som man gör när man runkar av honom? han har gjort det flera gånger på mig och jag tycker det är jobbigt att jag inte kan ge tillbaka på samma sätt.
Svar: Det låter som en speciell nybörjar känsla, du vet inte riktigt hur du ska göra och du är rädd att det ska bli fel.
Det finns inga regler som säger hur man ska göra när man ger en kille oralsex, man brukar ju suga, slicka o runka. Fråga din kille hur han vill ha det och gå efter det, för det är väldigt olika hur killar brukar vilja ha det, vissa säger: hon va inge bra på att suga, hon använde tänderna medan vissa säger: jag älskar när tjejer kommer åt lite med tänderna när dom suger.
Det kan vara ganska jobbigt att veta hur du ska göra, men gör de bara, sen kommer han antagligen be dig göra vad han tycker om. Från början kan det kännas lite osäkert och nytt men efter några gånger så kommer du bara njuta av att se din kille njuta av det du ger honom. Ni kan ju även testa ställningen 69an då båda kan ge varandra oralsex samtidigt, de kanske gör så att de känns lite underlättande för dig första gångerna då kan inte kan sitta o kolla på dig när "du gör ditt".Tack för frågorna och hoppas att ni fick bra svar på dom!
Alla är fortfarande självklart välkomna att ställa fler frågor så skriver jag in svaren på dom i samma inlägg! Och kom ihåg, det finns ingen fråga som inte går att ställa!
Puss & kram

Fråga om sex ??Ställ en fråga om vad som hälst som har med sex och göra och du får svaret så fort som möjligt!
Du kan vara anonym om så önskas, och det finns inga pinsamma frågor :)

Svaren kommer att komma i ett nytt inlägg allt efter att frågorna kommer, vill du inte detta så skriv de :)

Puss&kram

slicka o sugaDom flesta gillar de här med oralsex, både att ge och få, men de finns ju dom som inte gillar de alls.
De är många som inte gillar att slicka en tjej, förmodligen för att dom aldrig har gjort det, eller slickat någon som dom helt enkelt egentligen inte ville slicka, ger man en kille frågan: gillar du att slicka ? då svarar dom: om tjejen är fräsch, och visst där håller jag med, självklart måste man vara fräsch och tvätta sig regelbundet där nere.
Sen finns det många tjejer som inte gillar att suga, jag tror att det helt och hållet hänger på hur säker man är i sig själv och vem det är man ger oralsex, dom första gångerna en tjej gör detta tror jag att dom kan känna sig mycket osäkra, speciellt om killen redan haft oralsex flera gånger tidigare, man känner känslan: tänk om jag gör fel? och det kan nog avsräcka tjejer från att gilla de. de första gångerna så måste man nästan ha en kille som förstår en och vet att det är första gången, man måste få höra komplimanger och råd om hur man ska göra, Där återkommer vi till de här med att folk måste börja uttrycka sig själva och be om det dom vill ha.
Vill tjejen inte suga, tvinga henne inte suga, eller tjata inte för då känner hon sig osäker.
Vill killen inte slicka, samma sak där, han kan oxå känna sig väldigt osäker.

Det här gäller bara vissa personer, inte alla. Som sagt, de flesta älskar de.


Tjejer måste våga säga nej!
vill du inte suga, säg nej
vill du inte att han ska komma i din mun, säg nej
vill du inte att han ska ha sex med dig på de sättet han gör, säg ifrån
det finns mycket som tjejer ofta bara låter vara fast dom inte gillar det.
vill ni lära er att gilla de, så gör de med rätt person, nån ni känner att den här personen vill jag ge lite extra och oj då kanske ni gillar de tillslut, så var de för mig iaf, jag älskar att suga, jag älskar att slicka, jag älskar att killen kommer i min mun(om han är fräsch dock) men det är inte sperman man älskar utan det är mer känslan att nu kommer han och han njuter av det så blir de automatiskt att man själv får otrolig njutning av det oxå.
men det är jag de.

kommentera gärna, vad gillar du? är de nåt du inte alls tycker om och vad har du isf för erfarenheter kring just de ämnet?


RSS 2.0