För att varna lite om konsekvenser!Det här kanske är ett mycket ointressant inlägg men kanske även mycket lärorikt för er som inte vet detta eller för er som är/har blivit utsatta! Som vanligt, kan ni alltid ställa frågor kring ämnet! lämnar ingen fråga obesvarad!

Okeej .. till att börja med!

1.Till tjejer: ha aldrig sex om du inte är våt! Detta kan leda till sprickor i underlivet vilket jag kan lova inte är skönt!
2. Ha aldrig sex om du har ont där nere, gäller både killar och tjejer, detta leder till att du får ännu ondare!
3. Använd alltid kondom om du inte är 100% säker på att din partner inte har någon könssjukdom, det räcker inte med att din partner har testat sig mot klamydia och säger att hon/han är frisk. Det finns många olika könssjukdomar! lita aldrig på oskyddat sex!
4. Använd alltid kondom om du inte är skyddad av annat preventivmedel eller inte vill ha barn! det är lätt hänt att man blir gravid, även i avbrutet samlag!

ett tankesätt som är vanligt bland tjejer!
hmm .. nu har jag haft oskyddat sex, tänk om jag e gravid :O panik panik panik, ... efter ett tag kommer man in i nästa fas, jag är säkert inte gravid, om jag är det så får jag väll göra abort .. sen testar man säg och vi säger att man inte är gravid, då tänker man såhär: om jag inte blev gravid förra gången så blir jag nog inte det nu heller och så fortsätter man med oskyddat sex och tillslut är man gravid!
Det är oxå vanligt att tänka: shit är jag gravid eller inte ?? okej om jag är det så kan jag ha hur mycket sex som hälst för man kan ju inte bli dubbel gravid och då är de som de är, och är jag inte de så blir jag nog inte de heller!

TÄNK INTE SÅ! för tillslut blir man gravid!

Kommentarer
Postat av: jessi

Jag har en fråga!! vill verkligen ha svar för att jag har panik nu. Jag hade sex med en kille för cirka en vecka sedan. han är den andra jag har sex med så jag är inte så erfaren.. nu börjar jag få utslag som kliar, eller det är inte utslag utan den är rött och svullet men det kliar sjukt mycket och jag vet inte vad jag ska göra!! vågar inte gå till gynekologen och jag vill inte att mina föräldrar ska få reda på att jag har haft sex.. hjääälp!

tack på förhand / Jessica

2010-02-18 @ 14:46:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0