vanliga sexställningarDoggystyle - mångas favorit
Det är många killar som favoriserar denna ställning, då tjejen står på alla fyra och killen tar henne bakifrån, självklart är det även många tjejer som älskar denna ställning oxå men de är oxå många som tycker den är mest för att ge njutning till mannen. känner du som kvinna så som jag förklarar är det troligtvis för att din partner inte kommer åt och stimulerar din G punkt, kan han, så be honom även stimulera din klitoris oxå för extra njutning.
Du kommer förmodligen älska denna ställning om den utförs på rätt sätt.

Liggande Doggystyle
Underbar ställning till både mannen och kvinnans njutning, då kvinnan ligger platt på mage och mannen kommer bakifrån så uppstår en tajt och intensiv känsla, mannens penis går då djupt in i kvinnan och stimulans uppstår från båda hållen.

Missionären
Denna ställning som oxå kallas "den vanliga" och som från många håll tycks vara tråkig och orginell är faktiskt en väldigt skön ställning bara man kryddar till den lite genom att t ex kvinnan har sina ben på mannens axlar, eller bara ett av benen. detta gör så att ställningen blir mer intensiv och man får mer stimulans.

Ridning - cowgirl som den oxå kallas
denna ställning är ett plus för både mannen och kvinnan, mannen slipper anstränga sig så mycket och kan då njuta till max samtidigt som kvinnan,som alltid annars på något sätt hamnar i underläge kan bestämma takt, kvinnan stimuleras väldigt mycket av denna ställning eftersom mannens penis går in djupt och stimulerar g punkten.
Det finns även olika sätt att rida en kille på, kvinnan kan ligga över mannen och rida honom då stimuleras både klitoris och g punkten samtidigt, eller sitta upp och låta mannen stimulera klitoris med fingrarna. Man kan även vända på de hela så kvinnan sitter åt andra hållet då mannen ser henne bakifrån medan hon rider honom. detta kan många män finna sexigt.

Skeden
Kvinnan ligger på sidan och mannen bakom henne, mycket skön ställning då både mannen kan stimulera kvinnans erogena zoner och även kvinnan kan stimulera sig själv, vilket mannen ofta tycker är sexigt.

69an
kvinnan överst och mannen under henne, kvinnan stimulerar mannens penis med sina händer och mun och samma sak med mannen, som stimulerar kvinnan med tunga och fingrar, mycket skön ställning, utmärkt som förspel. Funkar även för två tjejer som vill stimulera varandra.


Där har vi några av dom vanligaste sex ställningarna,
vill informera allihopa om att det jag skriver här är mina åsikter och hur jag ser de hela, inte bara men om ni har frågor eller inte tycker de jag skriver stämmer så är de bara o lägga in en kommentar!


Kommentarer
Postat av: Andro

Hej!

Du vill väl inte missa chansen att vinna en biobiljett som du kan använda när som helst? Kolla in min blogg!

Skön blogg ;)

Kram

2009-10-22 @ 15:53:56
URL: http://atypicalteenager.blogg.se/
Postat av: Anonym

hahahah skön!

2009-10-28 @ 12:56:18
URL: http://kajsablom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0