sexmissbrukhar du svårt att kontrollera sex? är de så att du vill- önskar att du kunde sluta ha sex? då är du nog missbrukare och väldigt beroende, lite läskigt tycker jag, att man kan bli beroende áv sex, så pass beroende att man inte vill ha sex längre men måste iallafall, man gör de till en vana.
Vissa tror att dom är sexberoende för att dom känner lust och känner att dom är lite små desperata, men det är helt naturligt att vilja och längta efter sex, så för er som känner så kan jag nästan lova att ni inte är i riskzonen.
Sexmissbruk är en allvarlig psykisk sjukdom som sitter i din hjärna, om du från början kanske varit väldigt noga med vem du har sex med så kanske denna nogrannheten minskar o minskar, tillslut har man sex med vem som hälst för att man måste. De som känner såhär bör uppsöka psykolog, för att det här kan sluta illa, jag har läst om dom som blivit så fast i sitt sexmissbruk att dom våldtagit folk mot sin egna vilja just för att dom måste ha sex. Och de gillar vi inte!
Men man måste själv kunna skilja på sexberoende och sexfixering, folk som är fixerade av sex, de vill säga känner väldigt mycket lust kanske får för sig att dom har ett sexberoende och lurar hjärnan och istället utvecklar ett sexberoende på riktigt.
Någon mer än jag som tycker att detta är allvarligt?


Kommentarer
Postat av: Elli

Sv: okej.. roligt ;D

2009-10-23 @ 13:33:41
URL: http://eekm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0