Orgasm ?Jag tycker synd om kvinnor som har svårt att få orgasmer, män har lättare för det. Ganska orättvist enligt mig, men sen är de ju så att kvinnornas orgasmer är mycket intensivare och skönare en mäns orgasmer så det jämnar väll ut sig på så sätt, och vi kvinnor ska vara jävligt glada för att vi ens kan få orgasm eftersom det inte finns nån vetenskaplig förklaring till varför vi får de förutom att det ska vara så att vi vill ha mer sex så att mannen har fördelen att FÅ ha sex med oss -.-
de är som frågan, varför har män bröstvårtor ? haha
helt onödigt egentligen.

Åter till orgasmer, de flesta kvinnor får sin första orgasm när dom är över 20år,
jag vet många som fått sin första vid 12-13 och hört om de som fått redan vid 7års åldern(fast dock inte vetat vad dom fick, men kommit på i efterhand att de var orgasm)


jag är påläst:
De flesta kvinnor får sin första orgasm i duschen med hjälp av munstycket
eller genom att dom gnidit sig mot något, upptäckt att de var skönt och fortsatt så och fått en orgasm
detta har skett i ung ålder.
De kvinnor som får orgasm när dom är äldre för första gången får de oftast med hjälp av fingrar, vibrator, en annan människas beröring o sv.

För er kvinnor som aldrig fått en orgasm kan jag bara råda er att inte gå runt och tänka på det och försöka hela tiden, för då går det inte alls. Ni måste ta de som de kommer, vissa har bara lite svårare för det än andra, och detta är fullkommligt normal bland kvinnor!


Kommentarer
Postat av: Anonym

vadå i duschen med munstycket? strålarna då eller?

2009-11-07 @ 22:15:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0