Bisexuell?homosexuell,bisexuell, hetrosexuell ... hm allt hänger där i mitten, bisexuell , nuför tiden tror jag att homo, bi & hetro är mer som begrepp som man säger, inte en människas indentitet. Jag tror att alla människor är mer eller mindre bisexuella.
Jag tror att det är meningen att mannen och kvinnan ska skaffa barn med varandra, självklart, men jag tror att både kvinna o kvinna och man o man kan uppleva njutning med varandra, sen finns de dom som bara är för samma kön, som då kallas sig homosexuella, och sen dom som är bara för motsatt kön,som då kallas heterosexuella, vissa som ser homosexualitet som något fel, homofober. 
Dom som är homofober kanske bara inte vill inse att det inte är något fel.
Som sagt, vissa är mer åt hetro, så mycket att dom inte märker av sin bisexuella sida, men kanske upptäcker den någon gång i livet. det är inte ofta man kommer på det direkt när man blir sexuell liksom. För mig tog de ca 6 år.
Samma sak med homosexuella, kanske kommer på att den tänder på motsatt kön oxå, vad blir den då? Bisexuell! 
Men sexuell är man ju hela tiden? man kan ju inte bli nånting man inte redan är? därför tror jag att alla människor har de där bisexuella.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0