Svar på frågor!1.Hur vet/känner man att man får en orgasm? Har väldigt svårt att veta när jag kommer, hur vet man?/anonym

Svar: När du får orgasm känner man en ofattbar skön känsla inte bara där nere utan i hela kroppen, det är nästan som du får en el chock fast på ett skönt sätt,du skakar och känner nästan en känsla att du tappar kontrollen och blir galen man liksom vrider o vänder på sig av ren njutning sen varierar självklart uppfattningen om känslan av orgasmer från person till person, vissa får starkare orgasmer osv. Men vet du inte om du får orgasm eller inte så får du antagligen inte det, eller du kanske får små orgasmer, När man stimulerar dom känsliga punkterna kan det vara väldigt skönt fast man inte får någon orgasm, man kan även få "början av orgasmen" men att det känns som den aldrig tar slut, då är det för att den inte blir fulländad. Man får inte själva orgasmen utan bara känslan av början på den.

2.När killen kommer i en, stannar sperman i en då eller är det normalt att det rinner ut direkt efter?/anonym

Svar: Det är fullkommligt normalt att sperman rinner ut direkt, det ska den göra, man vill ju inte ha sperma där inne som flyter runt, i vissa fall rinner den inte ut och då kan man trycka ut den genom att spänna o slappna av i musklerna där nere, men det är absolut inget farligt med att den stannar där inne, det kan ibland vara svårt att få ut allt! Och även om lite rinner ut av sig själv så rinner inte allt ut.

3.Varför kan man lukta illa någon dag efter att man har haft sex och han har kommit i en? (även när man duschat)/anonym
Svar: Lukten av torkad sperma är ju inte så god och även om man duschar efter sex så kan det fastna och sitta svar spermier på insidan av dig, dom kan tillochmed torka i dig och då börjar dom sedan lukta illa, finns inte så mycket att göra åt saken. Ett tips från mig som jag brukar använda är att efter killen har kommit i dig så försöker du först trycka ur så mycket sperma du kan och sedan sätter du i en tampong och låter den vara där typ 30min sen tar ur den, tampongen lyckas då suga upp all sperma och du slipper både blöta fläckar av sperma i trosorna och ovänliga lukter som uppstår.

4.jag tycker det här är en liten pinsam fråga. Saken är den här, min kille vill att jag ska ge oralsex på honom, inte så att jag vill.. men jag vet inte hur man gör? ska man suga? ska man slicka? gör man som man gör när man runkar av honom? han har gjort det flera gånger på mig och jag tycker det är jobbigt att jag inte kan ge tillbaka på samma sätt.
Svar: Det låter som en speciell nybörjar känsla, du vet inte riktigt hur du ska göra och du är rädd att det ska bli fel.
Det finns inga regler som säger hur man ska göra när man ger en kille oralsex, man brukar ju suga, slicka o runka. Fråga din kille hur han vill ha det och gå efter det, för det är väldigt olika hur killar brukar vilja ha det, vissa säger: hon va inge bra på att suga, hon använde tänderna medan vissa säger: jag älskar när tjejer kommer åt lite med tänderna när dom suger.
Det kan vara ganska jobbigt att veta hur du ska göra, men gör de bara, sen kommer han antagligen be dig göra vad han tycker om. Från början kan det kännas lite osäkert och nytt men efter några gånger så kommer du bara njuta av att se din kille njuta av det du ger honom. Ni kan ju även testa ställningen 69an då båda kan ge varandra oralsex samtidigt, de kanske gör så att de känns lite underlättande för dig första gångerna då kan inte kan sitta o kolla på dig när "du gör ditt".Tack för frågorna och hoppas att ni fick bra svar på dom!
Alla är fortfarande självklart välkomna att ställa fler frågor så skriver jag in svaren på dom i samma inlägg! Och kom ihåg, det finns ingen fråga som inte går att ställa!
Puss & kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

skulle du kunna läsa mina texter och dikter o vägleda mig lite. behöver lite tips och råd.tack på förhand./Beloni, där text blir verklighet

2009-11-05 @ 18:47:56
URL: http://beloni.devote.se
Postat av: Anonym

Sperma lever faktiskt kvar inne i dig i typ 6 dagar, för att man ska kunna bli gravid, sen dör den ut & resten "rinner ut":)

2009-11-08 @ 17:31:19
URL: http://loughran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0