slicka o sugaDom flesta gillar de här med oralsex, både att ge och få, men de finns ju dom som inte gillar de alls.
De är många som inte gillar att slicka en tjej, förmodligen för att dom aldrig har gjort det, eller slickat någon som dom helt enkelt egentligen inte ville slicka, ger man en kille frågan: gillar du att slicka ? då svarar dom: om tjejen är fräsch, och visst där håller jag med, självklart måste man vara fräsch och tvätta sig regelbundet där nere.
Sen finns det många tjejer som inte gillar att suga, jag tror att det helt och hållet hänger på hur säker man är i sig själv och vem det är man ger oralsex, dom första gångerna en tjej gör detta tror jag att dom kan känna sig mycket osäkra, speciellt om killen redan haft oralsex flera gånger tidigare, man känner känslan: tänk om jag gör fel? och det kan nog avsräcka tjejer från att gilla de. de första gångerna så måste man nästan ha en kille som förstår en och vet att det är första gången, man måste få höra komplimanger och råd om hur man ska göra, Där återkommer vi till de här med att folk måste börja uttrycka sig själva och be om det dom vill ha.
Vill tjejen inte suga, tvinga henne inte suga, eller tjata inte för då känner hon sig osäker.
Vill killen inte slicka, samma sak där, han kan oxå känna sig väldigt osäker.

Det här gäller bara vissa personer, inte alla. Som sagt, de flesta älskar de.


Tjejer måste våga säga nej!
vill du inte suga, säg nej
vill du inte att han ska komma i din mun, säg nej
vill du inte att han ska ha sex med dig på de sättet han gör, säg ifrån
det finns mycket som tjejer ofta bara låter vara fast dom inte gillar det.
vill ni lära er att gilla de, så gör de med rätt person, nån ni känner att den här personen vill jag ge lite extra och oj då kanske ni gillar de tillslut, så var de för mig iaf, jag älskar att suga, jag älskar att slicka, jag älskar att killen kommer i min mun(om han är fräsch dock) men det är inte sperman man älskar utan det är mer känslan att nu kommer han och han njuter av det så blir de automatiskt att man själv får otrolig njutning av det oxå.
men det är jag de.

kommentera gärna, vad gillar du? är de nåt du inte alls tycker om och vad har du isf för erfarenheter kring just de ämnet?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0